Winterbierfestival

Een gezellige laatste zaterdag van 2019 beleven?

 

Kom dan met je vrienden, buren gezellig bier proeven. Niet zomaar bier. Maar liefst 7 verschillende brouwerijen laten je genieten van maar liefst 35 verschillende bieren. Bestel vooraf je eigen glas om verzekerd te zijn van een plek in de verwarmde tent aan de Zomerkade, de WinterBoulevard Huizen.

Meer informatie over de bieren? Klik HIER. Geen alcohol onder 18. 

KidsNplay - Festival

Een gezellige middag voor het gehele gezin waarbij de kids van 4 - 12 jaar verschillende activiteiten kunnen doen en heerlijk creatief bezig kunnen zijn om hun 'windlicht' te maken voor de 'Huizer Lichies'. Een verlichte wandeling door Huizen. Bekijk snel het gehele programma.  

Huizer Lichies

Om 17.00 verzamelen we aan de Zomerkade op het strand en maken we een lichtfoto. De start van een leuke verlichte wandelroute door Huizen. Verkleed je zo 'verlicht' mogelijk. Een wandeling van 7,5 kilometer langs verschillende Huizer HighLights, het oude dorp, Plein 2000 en weer terug naar de Zomerkade voordat we het licht weer uit doen aan het strand.  

KidsNplay - Sports

Een gezellige middag voor de sportieve outdoor kids. Speel met je vriendjes en vriendinnen verschillende sporten of ren mee met de Kika kinder beachrun.

Speel alle sporten en spellen. Leukste als je met z'n 2-en komt en alles speelt. 

Kom stoepranden, Speel 9 footgolf holes, speel pool, darts, mega jenga, mega twister of een van de andere leuke sporten.  Buiten of binnen in de grote verwarmde tent van 15 x 20 meter.  

 

KidsNplay - Spellen

DE familie en vrienden afsluiter van het jaar. Speel met een eigen vrienden, opa's oma's, papa's mama's of schoolvriendjes. Speel tegen, of met elkaar de leukste oud hollandse spellen, puzzels, sjoelen en meer! 

Binnenkort vindt je alle spellen op de website. 

Alles rondom of binnen in de grote verwarmde tent van 15 x 20 meter.  

 

Nieuwjaarsduik 2020

Het hoogtepunt beleef je ook dit jaar weer op 1 januari. Fris het nieuwe jaar induiken! Wie wil dat nou niet. Samen warm worden tijdens de warming up en vervolgens met z'n allen hetoverheerlijke koude water inrennen om vervolgens met elkaar te proosten op het nieuwe jaar. Let's do this! 

 

Netwerkborrel 2020

Voor alle sponsors, jonge ondernemers, starters maar uiteraard ook de gevestigde bedrijven. Kom langs voor een informele borrel, speel een spelletje curling, of een van de andere spellen. 

Inclusief een presentatie over de toekomstplannen van de Winterboulevard. Ben jij er ook bij? We zien je graag verschijnen. 

 

© 2019  | info@winterboulevardhuizen.nl

Productie en website powered by www.awaygroup.nl

  • Grey Facebook Icon
  • Instagram Social Icon